جنگ ویتنام و آمریکا:
این جنگ که از سال 1959 تا 1975 م به مدت 16 سال طول کشید بیش از هر جنگ دیگری در قرن 20 میلادی به درازا کشیده شد. ویتنام جنوبی و متحدانش (ایالات متحده آمریکا، کره جنوبی، استرالیا، فیلیپین،زلاند نو،جمهوری خمر، تایلند، پادشاهی لائوس) یک سوی جنگ و ویتنام جنوبی و متحدانش (ویتکنگ، جمهوری خلق چین، شوروی، کره شمالی) در سوی دیگر جنگ قرار داشتند. امریکا در طول دوره 16 ساله جنگ سالانه 500 هزار تن بمب بر سر مردم این سرزمین ریختند، جنگلها را با ناپالم سوزاندند و انسانها را زنده زنده بریان کردند، اما سرانجام پس از 10 هزار روز با 45 هزار کشته، 300 هزار زخمی و صرف 150 میلیارد دلار هزینه و یک سرافکندگی تاریخی سوار کشتیهای خود شده و گریختند و اکنون پس از گذشت سالها، بسیاری از آن زخم خورده های آمریکایی از خود می پرسند چرا به این جهنم اعزام شدهاند؟."منبع خبر گزاری فارس"
جنگ کوبا و آمریکا:
عملیات خلیج خوکها ، یک عملیات نظامی ناموفق بود که توسط آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا برای ساقط کردن حکومت کمونیستی فیدل کاسترو در کوبا طراحی شده بود.
در ۱۷ آوریل ۱۹۶۱ به دستور جان کندی رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا و با ارزیابی اشتباه سازمان سیا، نیروی ۱۷۰۰ نفری از ضد انقلابیون کوبایی با کمک عوامل سیا در خلیج خوکها در جنوب کوبا پیاده شدند تا با رژیم تازه به قدرت رسیده فیدل کاسترو رهبر کوبا مبارزه و آن را سرنگون نمایند.
سرویس جاسوسی شوروی از نقشه عملیات به نحوی مطلع شد و فیدل کاسترو را در جریان وقایع قرار داد.
نیروهای طرفدار کاسترو، با غافلگیر کردن ضد انقلابیون کوبایی، ظرف ۴۸ ساعت، نیروهای شرکت کننده در عملیات خلیج خوکها را قلع و قمع کردند و صدها تن از مخالفین کاسترو دستگیر، زندانی و اعدام شدند."منبع ویکی پدیا"
جنگ لبنان و اسرائیل:
ارتش اسرائیل طی جنگ 33 روزه ۱۱۹ سربازخود را از دست داد و بیش از چهار صد نفر زخمی شدند.
در 12 آگوست 2006 یگان جاسوس اسرائیلی به فرماندهی نظامی صهیونیست ها اعلام کردند که منطقه کاملا امن است، به همین علت 24 تانک از گردان 401 عبور از منطقه وادی الحجیر را آغاز کردند، اما این ستون مقداری پیش نیامده بود که تانکهای جلویی متوجه شدند در مقابل راه آنها یک ساختمان خرابه وجود دارد،هنگامی که آنها به دنبال مسیر جایگزین بودند؛ یک بمب بزرگ در پشت ستون منفجر شد و مسیر پشتی آنها نیز بسته شد و تانکهای مرکاوا در این مسیر محاصره شدند. دقیقا در این لحظه یک موشک کورنیت که با لیرز هدفیابی می کرد به سوی تانک فرمانده ستون شلیک شد و فرمانده عملیات با تمام کادر تانک از بین رفتند، تنها چند ثانیه بعد سیل موشکهای حزب الله لبنان تانک های محاصره شده در این منطقه را هدف قرار داد.
حال شهرک نشینان با خود می گویند، کاش این جنگ را شروع نمی کردیم."منبع خبر گزاری مشرق"
جنگ فلسطین و اسرائیل:
صهیونیستها ها در جنگ 8 روزه ،طی هشت روز حملات 163 فلسطینی را شهید و هزار و 300 فلسطینی را زخمی کرد.، گروههای مقاومت فلسطین نیز به مقابله پرداخته و در راستای دفاع از ملت فلسطین پاسخ دندانشکن و کوبندهای به صهیونیستها دادند که سران این رژیم را غافلگیر کرد. بر خلاف جنگهای قبلی، جنگ هشت روزه با وجود مدت زمان اندک، خسارتهای قابل توجهی به دشمن وارد کرد.
در این جنگ گروههای مقاومت برای نخستین بار شهرهای تلآویو و بیتالمقدس را هدف شلیک موشکهای فجر 5 قرار دادند که وحشت زیادی در میان صهیونیستها ایجاد و زندگی طبیعی در این شهرها را مختل کرد.
مقاومت همچنین موفق شد یک بالگرد نظامی و دو هواپیمای رژیم صهیونیستی را در آسمان غزه با موشکهای ضدهوایی و دو ناوچه این رژیم را در آبهای غزه هدف قرار دهد که خود همین موفقیتها باعث شد مقاومت در عرصه جنگ روانی علیه دشمن پیروز شود. همچنین شلیک بیش از 1500 موشک و خمپاره به سمت شهرها و شهرکهای صهیونیستی باعث شد که پنج میلیون صهیونیست به پناهگاهها بروند.
«شائول موفاز» معاون نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی و رهبر جناح مخالف در این رژیم اذعان کرد که «حماس در این دور پیروز شد و اسرائیل بزرگترین شکست را خورده است.»
روزنامه صهیونیستی«یسرائیل هیوم» فاش کرد که طی یک هفته از آغاز تهاجم رژیم صهیونیستی به نوار غزه، یک میلیارد و 200 هزار دلار به اقتصاد این رژیم خسارت وارد آمده است."منبع روزنامه کیهان"
جنگ ایران و عراق:
با انکه در جنگ هشت ساله؛ ایران با هجوم ناگهانی عراق مواجه شد و عراق از پشتیبانی بسیاری از کشور های جهان مانند:
اتحاد جماهیر شوروی ،فرانسه ،قطر ،ایالات متحده آمریکا ،بریتانیا ،کویت ،اردن ،عربستان سعودی ،امارات متحده عربی ،رومانی و... برخوردار بود اما نتوانست کمر مقاومت ایران را بشکند و ایران را فتح کند و با آنکه تسلیحات زیادی داشت در عملیات های مختلف از ایران شکست خورد و آسیب های زیادی دید و سربازان بسیاری را از دست داد. البته ایران هم تلفات زیادی داد.
جنگ افغانستان و آمریکا و شوروی:
آمریکا:در سال ۲۰۰۴م تلفات نیروهای ائتلاف ۶۰ تن بود که این تعداد در سالهای ۲۰۰۵م، ۲۰۰۶م، ۲۰۰۷م و ۲۰۰۸م به ترتیب به ۱۲۹، ۱۹۳، ۲۲۸ و ۲۹۶ بالا رفت و در سال ۲۰۰۹م به ۵۱۶ تن رسید. سال ۲۰۱۰م نقطۀ اوج تلفات نیروهای ائتلاف در افغانستان بود که مجموعا تا سال ۲۰۱۵ تلفات نیروهای خارجی در افغانستان به بیش از ۳۵۰۰ تن میرسد و افغانستان به گورستان آمریکایی ها تبدیل شد. آمریکایی ها طی هجوم خود بسیاری را کشته و آواره کردند. "منبع نن تکی آسیا"
شوروی:سرنگونی رژیم شاهنشاهی در ایران و پیروزی انقلاب اسلامی در همسایگی افغانستان، فضای خلوتی را برای شوروی بوجود آورد که فکر تجاوز به افغانستان را در سر بپرورانند.قیام مردم مسلمان افغانستان که با آغاز کودتایی در ۷ اردیبهشت سال۱۳۵۷ آغاز شده بود، با تجاوز نیروهای شوروی به خاک افغانستان شدت پیدا کرد و از آنجایی که اشغال افغانستان توسط شوروی برای مردم مسلمان افغانستان بسیار ناگوار بود، نهضت مقاومت در سراسر این کشور بر علیه نیروهای شوروی آغاز شد و خیلی زود نیروهای ارتش سرخ در افغانستان زمینگیر شدند... .سرانجام ارتش سرخ شوروی پس ازاینکه ۵۰ هزار نفر از افراد خود را در افغانستان از دست داد و متحمل خسارتهای سنگین مالی شد، پس از ۹ سال و ۵۰ روز، بدون کوچکترین دستاورد نظامی و سیاسی، خاک افغانستان را ترک کرد. "منبع جامعه خبری الف"